Aanbod

Orthomoleculaire therapie bij vermoeidheid

Herken je dit?

 • Ik heb vaak genoeg aan mezelf en heb moeite om naast mijn werk ook nog de attente partner en ouder te zijn en mijn sociale contacten te onderhouden.
  Daar ben ik regelmatig te moe voor en daar baal ik soms zo van.
 • Ik word ’s morgens niet uitgerust wakker en dan vraag ik me af hoe ik de dag moet doorkomen.
 • Omdat ik me door de dag heen moet slepen, ben ik ’s avonds dan weer te moe om goed in slaap te vallen. Daar word ik dan weer onrustig van.
 • Het moe zijn beheerst zo mijn gedachten en mijn leven.

Zou je dit graag willen, maar je weet niet (meer) hoe je dat kan bereiken?

 • Iedere dag lekker fit wakker worden, zodat je de dag wel aan kan
 • Weer vol energie en levenslust door het leven gaan

 

Zo binnen, zo buiten

Hebben jouw cellen voldoende energie, dan heb jij ook voldoende energie.
Iedereen is wel eens moe, maar vaak is men na een goede nachtrust weer fit.
Tegenwoordig kampen veel mensen met vermoeidheid, in meer of mindere mate, maar de vermoeidheid is er en blijft. En dat kan op termijn diverse problemen veroorzaken. Langdurige vermoeidheid kan verschillende oorzaken hebben en zich ook uiten in verschillende symptomen.

Met orthomoleculaire therapie help ik je met het zoeken naar de oorzaak van jouw vermoeidheidsklachten. Daarna begeleid ik je met het werken aan herstel. En ik geef het je ook eerlijk: Je zal beslist niet van de ene op de andere dag weer lekker energiek zijn, maar door jouw inzet zal je gaandeweg steeds meer verbetering voelen.


In mijn praktijk bied ik een behandeltraject aan. Na het traject gaan we eventueel verder met een vervolgtraject of losse consulten.

 

Traject naar meer energie en levenslust

Neem jouw gezondheid in eigen hand

€ 395,00

(of in 2 termijnen van € 203,00)

 

Het traject:
 • Intake consult van 90 minuten
 • 3 vervolgconsulten van 60 minuten
 • Persoonlijk behandelplan
 • Onbeperkt vragen stellen via e-mail/Whatsapp tijdens het traject

Overige tarieven

Intake consult 90 minuten

€ 120,00

Vervolgconsult 60 minuten

€ 80,00

Persoonlijk behandelplan

€ 40,00

Praktische informatie

De genoemde tarieven zijn exclusief laboratoriumonderzoeken en voedingssupplementen.

Betaling vindt plaats via iDEAL of overboeking.

Ik ben gediplomeerd Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut en aangesloten bij de MBOG (Maatschappij ter bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde). Daarnaast ben ik lid van RBCZ (overkoepelend kwaliteitsregister) en S.C.A.G. (geschilleninstantie).

Vergoedingen
Verschillende verzekeraars vergoeden mijn consulten vanuit de aanvullende verzekering. Een belangrijk deel van het traject zou dus vergoed kunnen worden. Ik ben niet aansprakelijk voor het wel of niet vergoeden. Kijk dus zelf je polisvoorwaarden goed na of vraag dit na bij jouw eigen zorgverzekeraar.

Een afspraak gemaakt. Hoe verder?

Je ontvangt van mij een bevestigingsmail met een uitgebreide vragenlijst. Inderdaad, uitgebreid, maar op deze manier krijg ik alvast wat inzicht in jouw klachten, jouw leefstijl en jouw voedingspatroon.

Eerste consult met intake

Neem alle uitslagen van laboratoriumonderzoek en al jouw medicatie en/of suppletie mee. Tijdens dit consult bespreken we aan de hand van de ingevulde vragenlijst de belangrijkste inzichten en/of klachten. Voor een nog beter beeld hiervan stel ik je nog wat aanvullende vragen. Mocht daar aanleiding voor zijn, dan bespreek ik met jou relevante laboratoriumonderzoeken en/of voedingssuppletie. Uiteraard is er ook alle tijd en ruimte voor jouw vragen.

Na dit consult ontvang je van mij een behandelplan met persoonlijke adviezen op het gebied van voeding, leefstijl en eventueel voedingssupplementen. Voedingssupplementen kunnen bestaan uit vitaminen, mineralen, kruiden.

Vervolgconsulten

We bekijken hoe het sinds het vorig consult is gegaan en je krijgt persoonlijke begeleiding bij al jouw vraagstukken. Daarnaast krijg je ook uitgebreide informatie over diverse onderwerpen.

Extra persoonlijke begeleiding

Voor extra persoonlijke begeleiding van mij mag je tijdens het traject onbeperkt vragen stellen via e-mail/Whatsapp.

Consulten vinden plaats in de praktijk. Vervolgconsulten kunnen eventueel via videobellen plaatsvinden. Het intakeconsult vindt altijd plaats in de praktijk.

Telefoon

06 – 51250081

Contact

Harddraverslaan 46
2082 HN  Santpoort-Zuid

Social Media
Z

KvK nummer 59959320
BTW nummer NL001739421B17
IBAN NL17KNAB0255320477

MBOG licentie 1470 TL